fbpx

Meespelen

Voorjaarsprogramma 2019: audities 16 maart

Het Sweelinckorkest zoekt elk programma weer nieuwe leden die mee willen spelen met deze groep enthousiaste studenten. Graag nemen we jou mee in onze liefde voor muziek en spelen we met zijn allen voor volle zalen in binnen- en buitenland.

Sweelinck zoekt momenteel ook een nieuwe concertmeester! Wil je hiervoor auditeren, geef dit dan aan bij de opmerkingen. Verder zijn wij op zoek naar (alt)hobo’s, hoorns, trompet, bastrombone, tuba, slagwerk, violen, alten, celli en bassen.

In het voorjaar beginnen we aan een bijzonder interdisciplinair project samen met het getalenteerde Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet. Hierbij werken we onder andere samen met regisseur Pepijn Cladder en componist Guillermo Lago. Het belooft een heel mooi project te worden!

We spelen we het volgende programma:

Symfonie in D klein – Cesar Franck

Sarajevo  en opdrachtcompositie voor klarinetkwartet en orkest – G. Lago

Dans le port d’Amsterdam – Jaques Brel

Rhapsody in blue – George Gerschwin

Naast de muzikale uitdaging is er in het Sweelinckorkest ook genoeg ruimte voor gezelligheid zoals de wekelijkse borrel in Bar Lunar en verschillende feesten door het jaar heen. De momenten waarop dit gecombineerd wordt zijn natuurlijk het allermooist, zoals de kamermuziekavonden of tournees. Meespelen met het Sweelinckorkest? Geef je dan nu op voor de audities op 16 maart! Daarnaast is er op 14 maart een open repetitie waar je kan komen meespelen, met een gezellige borrel na afloop.

Het Sweelinckorkest repeteert iedere donderdagavond van half 8 tot half 11 in de Singelkerk.
Heb je een vraag? Mail dan naar: audities@sweelinckorkest.nl

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Instrument

Hoe heeft u van het Sweelinckorkest gehoord?

Vragen of opmerkingen:

Ter verificatie vragen wij u de volgende code in te voeren:
captcha

Heb je vragen of opmerkingen?
Mail naar: audities@sweelinckorkest.nl