Meespelen

Najaarsprogramma 2018: audities 15 & 16 september

Jean Sibelius – Ouverture ‘The Tempest’ en Pohjola’s Dochter | Maurice Ravel – Shéhérazade voor sopraan en orkest | Kaija Saariaho – Quatre instants voor sopraan en orkest | Claude Debussy – La Mer

Veerle Bastiaanssen ©, 13 juni 2018, Het Concertgebouw

 

Het Sweelinckorkest zoekt elk programma weer nieuwe leden die mee willen spelen met deze  groep enthousiaste studenten. Graag nemen we jou mee in onze liefde voor muziek en spelen we met zijn allen voor volle zalen in binnen- en buitenland. 2018 is extra bijzonder, want het Sweelinckorkest bestaat 140 jaar! Daarom hebben we dit voorjaar een programma gespeeld dat nog nooit door een Nederlands symfonieorkest is uitgevoerd: Der Ring ohne Worte (arr. Lorin Maazel) van Richard Wagner. Ook het najaarsprogramma brengt weer veel moois: we spelen de ouverture uit The Tempest en Pohloja’s Dochter van Sibelius, Shérézade voor sopraan en orkest van Ravel, Quatre instants van Saariaho en La Mer van Debussy.

Naast de muzikale uitdaging is er in het Sweelinckorkest ook genoeg ruimte voor gezelligheid zoals de wekelijkse borrel in Bar Lunar en verschillende feesten door het jaar heen. De momenten waarop dit gecombineerd wordt zijn natuurlijk het allermooist, zoals de kamermuziekavonden of tournees. Meespelen met het Sweelinckorkest? Geef je dan nu op voor de audities op 15 & 16 september! Daarnaast ben je de twee repetities (6 & 13 september)welkom op de open repetities. 

Het Sweelinckorkest repeteert iedere donderdagavond van half 8 tot half 11 in de Singelkerk.
Heb je een vraag? Mail dan naar: audities@sweelinckorkest.nl

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Instrument

Hoe heeft u van het Sweelinckorkest gehoord?

Vragen of opmerkingen:

Ter verificatie vragen wij u de volgende code in te voeren:
captcha

Heb je vragen of opmerkingen?
Mail naar: audities@sweelinckorkest.nl