Familieconcert Peter & de Wolf

Op zondag 1 maart geeft het Sweelinckorkest in samenwerking met het Clavis Ensemble een familieconcert in de Duif in Amsterdam. Het doel van dit concert is om zoveel mogelijk kinderen te stimuleren en enthousiasmeren om een muziekinstrument te spelen en in aanraking te brengen met klassieke muziek.

Het concert wordt geopend met Ode to Joy, dat op de dag zelf ingestudeerd zal worden. Iedereen die 15 jaar of jonger is en een muziekinstrument bezit, nodigen wij van harte uit om deel te nemen aan dit stuk! Er is geen instapniveau. Aanmelden hiervoor kan via peterendewolf@sweelinckorkest.nl. Voor meer informatie kunt u terecht bij bovenstaand e-mailadres.

Na het openingsstuk zal het Sweelinckorkest samen met het Clavis Ensemble het muzikale sprookje Peter en de Wolf van Sergei Prokofiev ten gehore brengen.

Kaartjes zijn te koop via: http://bit.ly/peter2020

Zondag 1 maart, 16.00 – De Duif, Amsterdam