Najaarsprogramma 2018: geef je nu op voor de audities!

2018 heeft ons al veel moois gebracht: tijdens de concertreeks in juni hebben we als eerste Nederlandse amateurorkest Lorin Maazels symfonische bewerking van Richard Wagners Der Ring opgevoerd. Het lustrumjaar is echter nog niet voorbij! In het najaar gaan we aan de slag met een totaal nieuw programma. Wagners Duitse romantiek maakt plaats voor sprookjesachtige klanken van Sibelius, Ravel, Saariaho en Debussy:

Jean Sibelius –  Ouverture ‘The Tempest’ en Pohjola’s Dochter 
Maurice Ravel – Shéhérazade voor sopraan en orkest
Kaija Saariaho – Quatre instants voor sopraan en orkest
Claude Debussy – La Mer

Het Sweelinckorkest zoekt elk programma weer nieuwe leden die mee willen spelen met deze  groep enthousiaste  studenten. Graag nemen we jou mee in onze liefde voor muziek en spelen we met zijn allen voor volle zalen in binnen- en buitenland. 2018 is extra bijzonder, want het Sweelinckorkest bestaat 140 jaar!

Der Ring ohne Worte in Het Concertgebouw, 13 juni 2018. © Veerle Bastiaanssen

Naast de muzikale uitdaging is er in het Sweelinckorkest ook genoeg ruimte voor gezelligheid zoals de wekelijkse borrel in Bar Lunar en verschillende feesten door het jaar heen. De momenten waarop dit gecombineerd wordt zijn natuurlijk het allermooist, zoals de kamermuziekavonden of tournees. Meespelen met het Sweelinckorkest? Geef je dan nu op voor de audities op 15 & 16 september! Daarnaast zijn alle geïnteresseerden welkom op 6 en 13 september bij de open repetities om een voorproefje te krijgen van Sweelinck.

De repetities vinden elke donderdagavond plaats van half 8 tot half 11 in de Singelkerk, Singel 452 Amsterdam.
Heb je een vraag? Mail dan naar: audities@sweelinckorkest.nl

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Instrument

Hoe heeft u van het Sweelinckorkest gehoord?

Vragen of opmerkingen:

Ter verificatie vragen wij u de volgende code in te voeren:
captcha

Heb je vragen of opmerkingen?
Mail naar: audities@sweelinckorkest.nl