Lustrumtournee

Lustrumtournee

Help ons mee naar Georgië !

20 juli is het zo ver: na de concerten in Den Haag en Amsterdam reizen we voor tien dagen af naar Georgië om daar nog eens drie lustrumconcerten te geven! Grenzend aan Turijke, Armenië, Azerbeidzjan en Rusland ligt Georgië op het grensgebied van Europa en Azië. Het land kent dan ook een bijzondere cultuur en geschiedenis door invloeden uit alle windstreken. Wij mogen ons gelukkig noemen dit bijzondere land te gaan beleven en hier muziek te maken!

Gerelateerde afbeelding

hoofdstad Tbilisi

Naast een rijke geschiedenis kent Georgië een gevarieerde en overweldigende natuur. In het noorden het Kaukasusgebergte, ten westen de Zwarte Zee, en prachtig groene heuvellandschappen landinwaards. Wij zullen al deze kanten van het land verkennen en in drie steden concerten geven: hoofdstad Tbilisi, kustplaats Batumi en Kutaisi. Daarnaast staat er een uitstap naar de Kaukasus op de planning, het hooggebergte tussen de Zwarte en Kaspische Zee met bergtoppen boven de 5000 meter. Kortom: nu al een tournee om nooit te vergeten!

 De BuitenlandCommissie

De tiendaagse tournee wordt georganiseerd door de BuitenlandCommissie, die al maandenlang bezig is met het regelen van alles dat komt kijken bij een tournee: vliegtickets, verblijfplaats, concertlocaties, en ga zo maar door.

v.l.n.r. Sebastiaan ten Kate, Eline Overbeek, Annaleen van Noordenne, Janneke Witvliet, Anniek Reinhold en Dierick Aartsen

Om deze inspirerende tournee te kunnen realiseren is alle steun van harte welkom! U kunt een donatie overmaken naar NL88 INGB 0004 9660 00 ten name van Amsterdams Studentenorkest J Pzn Sweelinck, en vermeld in de beschrijving de naam van het orkestlid ( ‘Help *voor+achternaam* naar Georgië) dat jij wil steunen! 25% van de bijdrage zal namelijk dan van de tourneekosten van dit orkestlid afgaan.

Concerten

Voor we naar Georgië afreizen is het natuurlijk eerst tijd om vier spetterende lustrumconcerten in Nederland te geven! Kom 8, 11 of 13 juni luisteren naar Der Ring ohne Worte in het Zuiderparktheater te Den Haag , de NedPhO-Koepel te Amsterdam of het Concertgebouw te Amsterdam!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen rondom het orkest en het lustrun via onze Facebookpagina 

Het Kaukasusgebergte