AUDITIES 10 & 11 MAART

// aanmelding gesloten //

Het Sweelinckorkest zoekt elk programma weer nieuwe leden die mee willen spelen met deze fantastische groep  studenten. Graag nemen we jou mee in ons enthousiasme voor muziek en spelen we met zijn allen voor volle zalen in Nederland en het buitenland. Komend programma wordt extra bijzonder, want in 2018 bestaat het Sweelinckorkest 140 jaar! Daarom gaan we een programma spelen dat nog nooit door een Nederlands Symfonieorkest is uitgevoerd: Der Ring ohne Worte (arr. Lorin Maazel) van Richard Wagner.  In juni zullen we dit op speciale locaties ten gehore brengen, onder andere in het Zuiderparktheater in Den Haag en Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Vervolgens gaan we in de zomer van 20 t/m 30 juli op lustrumtournee naar Georgië!

Naast de muzikale uitdaging is er in het Sweelinckorkest ook genoeg ruimte voor gezelligheid zoals de wekelijkse borrel in Bar Lunar en verschillende feesten door het jaar heen. De momenten waarop dit gecombineerd wordt zijn natuurlijk het allermooist, zoals de kamermuziekavonden of tournees. Inschrijven voor dit voorjaarsprogramma is helaas niet meer mogelijk. In september 2018 zijn er weer audities! 

Het Sweelinckorkest repeteert iedere donderdagavond van half 8 tot half 11 in de Singelkerk.
Heb je een vraag? Mail dan naar: audities@sweelinckorkest.nl