Openingsconcert Lustrum

Het Sweelinckorkest bestaat 140 jaar! Kom samen met ons deze bijzondere gebeurtenis vieren tijdens ons feestelijke openingsconcert.

Programma:
Ludwig van Beethoven – Leonore Ouverture no. 3
Nino Rota – La strada, suite
Johann Strauss II – Künstlerleben

o.l.v. Konradin Herzog
Kaarten via: http://www.sweelinckorkest.nl/?ai1ec_event=openingsconcert-lustrum&instance_id=439

Het UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck bestaat uit ongeveer 70 enthousiaste studenten die naast hun studie musiceren op hoog niveau. Het orkest is opgericht in 1878 en is daarmee het oudste symfonieorkest van Amsterdam. Gedurende het hele jaar zullen er feestelijke evenementen plaatsvinden om te vieren dat het orkest 140 jaar bestaat.
In het voorjaar zullen wij tijdens onze lustrumconcerten Der Ring ohne Worte van Richard Wagner ten gehore brengen op 8, 11 en 13 juni 2018. Volg de Facebookpagina  28e Lustrum UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck voor de laatste lustrumnieuwtjes!