Audities

Het Sweelinckorkest zoekt elk programma weer nieuwe leden die mee willen spelen met deze fantastische groep  studenten. Graag nemen we jou mee in ons enthousiasme voor muziek en spelen we met zijn allen voor volle zalen in Nederland en buitenland. Komend programma wordt extra bijzonder, want in 2018 bestaat het Sweelinckorkest 140 jaar! Daarom gaan we een bijzonder programma spelen dat nog nooit door een Nederlands Symfonieorkest is uitgevoerd: Der Ring ohne Worte van Richard Wagner, bewerking van Lorin Maazel.  In juni zullen we dit op speciale locaties ten gehore brengen, onder andere in het Zuiderparktheater in Den Haag en Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. In de zomer gaan we vervolgens op een prachtige lustrumtournee naar Georgië!

 

 

Naast de muzikale uitdaging is er in het Sweelinckorkest ook genoeg ruimte voor gezelligheid zoals de wekelijkse borrel in Bar Lunar en verschillende feesten door het jaar heen. De momenten waarop dit gecombineerd wordt zijn natuurlijk het allermooist, zoals de kamermuziekavonden of tournees. Twijfel niet en schrijf je nu in op het onderstaande formulier voor de audities van zaterdag 6, zondag 7 en zaterdag 13 januari.  Om alvast de sfeer te proeven zijn er donderdag 14 en 21 december open repetities waar iedereen kan aanschuiven!

Het Sweelinckorkest repeteert iedere donderdagavond van half 8 tot half 11 in de Singelkerk.
Heb je een vraag? Mail dan naar: audities@sweelinckorkest.nl

Dit voorjaar zijn we op zoek naar:
Aanvoerder tweede violen
Viool 1
Viool 2
Altviool
Cello
Contrabas
Harp

Hoorn (evt. Wagnertuba)
Trompet
Althobo
Hobo
Klarinet
Fluit
Piccolo
Fagot
Slagwerk

inschrijven via http://bit.ly/auditiesweelinck