Mitopics nieuwe hoofdsponsor van Sweelinck

mitopics +groot +PMS kleuren

Trots kunnen wij u mededelen dat het UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck een nieuwe hoofdsponsor heeft voor het jaar 2017! Mitopics (directeur Reinold van Bruggen) is een snel ontwikkelend bedrijf dat al meer dan 25 jaar onafhankelijk IT-advies geeft vanuit een combinatie van technische, juridische en bedrijfskundige expertise. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal.

Oud-Sweelinck-voorzitter Roeland de Bruin is juridisch adviseur bij Mitopics: “Voor 2017 staan bij ons groei, kwaliteit en plezier centraal. Niet als leuke kreet, maar uit overtuiging en als maatstaf voor alles dat met werken bij Mitopics te maken heeft. Geen targetcultuur, maar innovatie en vertrouwen in en ruimte voor elkaar. Als hoogwaardige nichespeler, die zich ruim bewezen heeft en erkend wordt in de markt, hebben we een ruime hoeveelheid prachtige, uiteenlopende opdrachten. Ook hebben we mooie en innovatieve onderwerpen waar we in 2017 in gaan investeren, zoals verdergaande digitalisering en atomisering, privacy, ERP+ en audits.”

Mitopics ziet kunst als boeiende en inspirerende uitingen, waarmee het graag zijn werkomgeving verrijkt. Mitopics probeert op verantwoorde wijze te investeren in kunst, waarmee het bedrijf ook de kunstenaars zelf ondersteunt. Mitopics gaat sinds dit jaar niet alleen met kunst, maar ook met muziek de verbintenis aan. Als hoofdsponsor van het Sweelinckorkest ondersteunt Mitopics zowel de enthousiaste, muzikale studenten als de Amsterdamse culturele sector. Mitopics zal zo bijvoorbeeld in grote getale te gast zijn bij het voorjaarsconcert van Sweelinck op 13 juni in het Concertgebouw Amsterdam. Veel dank gaat uit naar Mitopics.

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Mitopics: www.mitopics.nl