audities

audities

Het Sweelinckorkest zoekt ieder jaar weer nieuwe leden die mee willen spelen met deze fantastische groep getalenteerde studenten. Graag nemen we jou mee in ons enthousiasme voor muziek en spelen we met zijn allen voor volle zalen in Nederland en buitenland. In december spelen we in de prachtige zaal van het Muziekgebouw aan ‘t IJ en in juni spelen wij onze voorjaarsconcerten op de alom bekende locatie: Het Koninlijk Concertgebouw! Daarnaast spelen we op mooie locaties in het buitenland tijdens tournees. Vorig jaar zijn wij als orkest verkozen tot een van de gelukkige deelnemers van het European Student Orchestra Festival. Daarnaast zullen wij deze zomer op een fantastisch zomertournee gaan naar Berlijn, Krakau en Boedapest!

Naast de muzikale uitdaging biedt het Sweelinckorkest een actief verenigingsleven waarbij er wekelijks overtuigende borrels en vele feesten worden gehouden, maar ook elegante kamermuziekavonden en gala’s.

Het Sweelinckorkest is een plek om muzikaal te groeien, mensen te ontmoeten en samen te genieten van mooie muziek op hoog niveau. Twijfel niet en schrijf je nu in op het onderstaande formulier voor de audities van zaterdag 10 en zondag 11 september. Eerst even sfeer proeven en meespelen? Op donderdag 8 september is er een open repetitie waar iedereen kan aanschuiven!

Het Sweelinckorkest repeteert iedere donderdagavond van half 8 tot half 11 in de Singelkerk.
Heb je een vraag? Mail dan naar: audities@sweelinckorkest.nl. We verwelkomen je graag in het najaar.

Dit najaar zijn we op zoek naar
Viool 1
Viool 2
Altviool
Contrabas

fluit 3/piccolo (projectplek)
hobo 3/althobo (projectplek)
klarinet 3/basklarinet (projectplek)
fagot 2
fagot 3/contrafagot (projectplek)
hoorn 1 en 4
trompet 1 (projectplek)
bastrombone (projectplek)
harp (projectplek)

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Instrument

Hoe heeft u van het Sweelinckorkest gehoord?

Vragen of opmerkingen:

Ter verificatie vragen wij u de volgende code in te voeren:
captcha

Heb je vragen of opmerkingen?
Mail naar: audities@sweelinckorkest.nl