HELP SWEELINCK OP WEG

HELP SWEELINCK OP WEG

 In juli 2016 zal het UvA-orkest J. Pzn Sweelinck op tournee gaan naar Berlijn, Krakau en Boedapest. Om de afstand van 3500 kilometer tussen deze steden te overbruggen is vervoer echter onontbeerlijk. U kunt onze busreis mogelijk maken door kilometers te schenken. Dit kan al vanaf 10 kilometer voor een bedrag van tien euro.

Wilt u ons op weg helpen? Vul dan het Machtigingsformulier ‘Help Sweelinck op weg’  in en mail of stuur deze naar:

UvA-orkest J.Pzn Sweelinck
t.n.v. Buitenlandcommissie
Nieuwe Achtergracht 170
1018 WV Amsterdam
buco@sweelinck.nl

U kunt ons ook steunen door donatie te storten op NL88INGB0004966000 tnv AMSTERDAMS STUDENTENORKEST J.PZN SWEELINCK onder de vermelding ‘BuCo’ of door een ensemble (bestaande uit leden van het orkest) te huren om uw speciale aangelegenheden muzikaal te omlijsten. Meer informatie is hier vinden, of neem contact op via buco.ensembles@sweelinckorkest.nl.

Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage!