Sebastiaan Kemner op Sweelinck Late Night

Sebastiaan Kemner op Sweelinck Late Night

Het Sweelinckorkest zal tijdens Sweelinck Late Night met niemand minder dan de jonge getalenteerde trombonist Sebastiaan Kemner spelen.

Sebastiaan (1990) studeerde bij Jörgen van Rijen, Pierre Volders, Remko de Jager en Ben van Dijk aan het Conservatorium van Amsterdam en behaalde zijn diploma met de hoogste onderscheiding. Direct daarna is hij aangenomen bij de wereldberoemde Herbert von Karajan Akademie van de Berliner Philharmoniker. Daarnaast is hij sinds 2012 lid van het New Trombone Collective. Sebastiaan treedt regelmatig op als solist, kamermusicus en hij remplaceert bij professionale orkesten en ensembles, waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Berliner Philharmoniker.

Op donderdag 25 februari zal hij samen met het Sweelinckorkest de Ballade voor trombone en orkest van Frank Martin ten gehore brengen in de Singelkerk (Singel 452). Het orkest zal daarnaast symfonie nr. 96 van Haydn en symfonie nr. 8 van Schubert spelen. Geniet van deze avond met een wijntje en prachtige muziek voor maar 3 euro. Kaarten kunnen contant aan de deur betaald worden. Mis het niet!