Open repetities 10 en 17 september

Open repetities 10 en 17 september

Het Sweelinckorkest zoekt ieder jaar weer nieuwe leden die mee willen spelen met deze fantastische groep getalenteerde studenten! Graag nemen we jou mee in ons enthousiasme voor muziek en spelen we met zijn allen voor volle zalen in Nederland en buitenland. In het najaar spelen wij op de alom bekende locatie: het Muziekgebouw aan ’t IJ! Daarnaast spelen we op prachtige locaties in het buitenland tijdens tournees en ieder voorjaar in Het Concertgebouw in Amsterdam.

Dit najaar zullen wij symfonie nr. 9 van Dmitri Sjostakovitsj spelen. Ook spelen wij het vioolconcert van Jean Sibelius met soliste Tosca Opdam en Ouverture Prins Igor van Aleksandr Borodin. Dit programma wordt onder andere uitgevoerd in het Muziekgebouw aan ‘t IJ.

Is het Sweelinckorkest iets voor jou? Kom erachter en speel gezellig mee bij één van onze open repetities. Onze open repetities zijn dit najaar op donderdag 10 en donderdag 17 september. Zij vinden plaats om 19:30 uur in de Singelkerk, aan het Singel 452 in het centrum van Amsterdam, net als iedere week. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je instrument en je lessenaar! Aanmelden is niet nodig.