Fotoreportage Oostzeetournee

Fotoreportage Oostzeetournee

Met de foto’s van Celine Admiraal heeft Aniek Schuitemaker een prachtige fotoreportage gemaakt van de Oostzeetournee vorig jaar. Nagenieten en voorpret tegelijkertijd, want over twee weken vertrekken wij alweer naar het buitenland voor het European Student Orchestra Festival!

Het ESOF (European Student Orchestra Festival) wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en zal plaatsvinden in Leuven, dé studentenstad van België. Er doen maarliefst zeven orkesten mee uit Europese studentensteden. De andere deelnemende studentenorkesten komen uit Denemarken, Frankrijk, Duitsland en België.

Op vrijdagavond 24 april zal het Sweelinckorkest de Nederlandse studentenorkesten vertegenwoordigen op het festival met een voorproefje van ons programma wat we 16 juni in Het Concertgebouw zullen uitvoeren.  Het programma zal ongeveer een uur duren en ziet er zo uit:

  • Paul Dukas – Fanfare pour précéder La Péri
  • Hendrik Andriessen – Ricercare
  • Gustav Mahler – 4e Symfonie (delen I and II)
  • Johan Wagenaar – Overture ‘De Getemde Feeks’

Meer informatie over ESOF:

esof